Laporan Zack Legend dina BlogIN

Pencét kanggo video.

Kuring kantos pendak sareng Zack Legend kamari turun di Monumen Circle. Zack mangrupikeun jalma anu hébat sareng leres-leres ngawangun nami nyalira sacara lokal - ngalakukeun pidéo pikeun Colts sareng organisasi sanés. Pidéo Zack ngagaduhan kimia hébat ... sipatna teu resmi, lucu sareng pikaresepeun.

Tepang deui di BlogIN!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.