Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

automation workflow

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu calakan antar muka program aplikasi visualisasi… Tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem anu nyambungkeun, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API éta ngabeledug di wéb.

Zapier nuju dipaku ... ngamungkinkeun anjeun ngaotomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo jalma sibuk anu terang waktosna langkung saé nyéépkeun, ngajual, atanapi coding. Daripada nyéépkeun waktos anu berharga pikeun sistem anu rumit - anjeun tiasa nganggo Zapier pikeun ngajadikeun otomatis jasa wéb anu anjeun sareng tim anjeun parantos anggo dina unggal dinten.

Naon ari Zapier?

Éta sanés jinis ringan, boh… ayeuna 181 integrasi kalebet Kampanye Aktif, AgileZen, AIM, AlphaMail, Duta Besar, Android, AngelList, App.net (alpha), Asana, Assistly, Authorize.net, AutoRemote, AWeber, Base CRM, Basecamp, Basecamp Classic, Batchbook, Beanstalk, Better Voicemail, BigCommerce, BitBucket, Box, Buffer, Call Tracking Metrics, Calldrip, Campaign Monitor, Campayn, Campfire, Capsule CRM, Catchwind SMS, Cerb, Chargify, Chatter, Clevertim CRM , Tutup.io, Kontak konstan, Datadog, DataSift, Date & Time, Deputy, Desk, Dialogue.net SMS, Disqus, DocuSign, Dropbox, Drupal, Ducksboard, Dwolla, Email, EmailDirect, Emma, ​​EnvoyRelate, Esponce, Eventbrite, Evernote, Evernote Business, Everytime, ExactTarget , Bursa, Facebook, Kantor Feng, Findmyshift, Flowdock, Formdesk, Formitize, formstack, Foursquare, Freckle, FreeAgent, Freshbooks, Geckoboard, Genoo, Kéngingkeun Kapuasan, GetResponse, GitHub, Gmail, Google Ads, Google Calendar, Google Conts, Google Docs, Google Drive, Google Talk, Google Tasks, GoToMeeting, GoToWebinar, Bentuk gravitasi, Panen, HelloSign, Pitulung Scout, Highrise, Hipchat, Hoiio, HootSuite, HubSpot, IMAP/SMTP, Infusionsoft, InstantCustomer, iPhone, Jabber, Jira, Jive, Joomla!, JotForm, KanbanTool, Kickoff Labs, LeanKit, Leftronic, LessAccounting Mercusuar, LinkedIn, Planner Cair, Lockitron, Magento, Kotak Surat, Mailchimp, Mailgun, Mailigen, Mandrill, Mavenlink, Beus Pesen, Microsoft Dynamics, Mixpanel, MobileWorks, Mobyt SMS, MyPhoneRoom, MySQL, NetSuite, New Relic, Newsinapp, Nimble, Ning , Noti, Bewara Android Kuring, Notifyr Push, Nozbe, Nutshell CRM, Office Auto Pilot, Olark, OnePage CRM, OpenERP, OpsGenie, Osmosis, Papyrs, Parse, Paymill, PayPal, Telepon & SMS, Pingdom, Pipedrive, Pivotal Tracker, Podio , PostgreSQL, Prefinery, ProdPad, Pushover, Pushwoosh, QuickBase, Quickbooks, Raven Tools, Recurly, Redmine, RelateIQ, Right Now, RJMetrics, Ronin, RSS, Jalankeun Akun kuring, Salesforce, SAManage, Sazneo, Jadwal, Semantria, Sendgrid, SendHub Sendicate, Sharepoint, Shipwire, Shopify, Sirportly, SkyDrive, Sol ve360, Spree, Sprintly, SQL Server, StatusCake, StockTwits, Streak, Stride, Stripe, SugarCRM, SugarSync, Survey Monkey, TaskRabbit, Teambox, TeamworkPM, TelAPI, Tender Support, Toggl, Totango, Trello, TriggerApp, Tropo, Twilio, Twitter, Unbounce, Software Unleashed, UserVoice, Vouchfor !, vTiger, Webhook, Week Plan, WordPress, Wufoo, Xero, Yammer, Youtube, Zapier, Zendesk, Zoho CRM, sareng Zuora.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.