Zapiet: Aktipkeun Pangiriman sareng Toko Nyandak sareng Shopify

Shopify sareng Zapiet: E-commerce sareng Pangiriman

Kalayan nagara-nagara anu ngasingkeun tina panyebaran COVID-19, perusahaan berjuang pikeun ngajaga padamelna tetep tiasa dianggo, panto na kabuka, sareng jalan paséa. Salami sababaraha bulan terakhir, kuring parantos ngabantosan a tegalan lokal ngalakukeun pangiriman daging di Indianapolis kalayan maranéhanana Shopify pamasangan. Aranjeunna kagungan sababaraha padagang anu ngempelkeun sistem sateuacan kuring sumping sareng kuring damel pikeun ngencatkeun integrasi sareng optimalisasi nalika pandemi kasebut pencét.

Ladang ayeuna damel beurang sareng wengi pikeun neraskeun paménta, sareng ku kuring parantos didukung ku konsumén akhir ogé padamelna. Aranjeunna henteu ngagaduhan téknis pikeun ngabantosan sareng aya seueur integrasi manual. Nanging, salah sahiji sorotan pamasangan Shopify na nyaéta aplikasi anu diwangun ku Zapiet pikeun Pengambilan Toko sareng Pangiriman.

Nyokot Toko Zapiet + Pangiriman

Kalayan aplikasi aranjeunna, kuring tiasa nyiptakeun anu béda kode pos dumasar zona anu parantos netepkeun waktos persiapan sareng dinten pangiriman. Kami ogé tiasa nambihan lokasi toko pikeun konsumén langsung nyokot pesanan aranjeunna. Waktos persiapan ngamungkinkeun para staf ngagaduhan waktos kanggo ngarakit pesenan, ngamuat, sareng nganteurkeunana atanapi nyungkeun aranjeunna. Dina kasus klién ieu, aranjeunna ngagaduhan kakuatan pangiriman nyalira. Aplikasi na ngahijikeun sareng jasa pangiriman anu sanés, ogé.

Integrasi sareng karanjang Shopify henteu lancar, ngamungkinkeun nasabah milih pangiriman atanapi toko toko. Upami éta pangiriman, kode pos atanapi zip divalidasi salaku lokasi anu dikirimkeun sareng pamilih tanggal disayogikeun kanggo milih tanggal pangiriman anu pas. Upami éta toko, anjeun tiasa mendakan toko anu pang caketna. Upami anjeun ngan ukur gaduh hiji lokasi, anjeun ngan ukur milih iraha anjeun badé nyandak pesen. Kieu sapertosna dina situs klien kuring:

pickup toko ladang tambak tyner

catetan samping: Upami anjeun aya di Indiana pusat sareng hoyong nyobian pangiriman bumi Tyner Pond Farm, ieu mangrupikeun 10% diskon pikeun urutan munggaran anjeun!

Zapiet's Shopify App suksés pisan yén tim dukunganna nyarios yén aranjeunna parantos nambihan langkung ti sarébu toko salami krisis ieu. Tim di dinya damel siang wengi kanggo ngabantosan palanggan na dina kapal sareng ngatur aplikasi na.

Aplikasi na luar biasa fléksibel. Nalika urang kedah nutup pickup toko, éta gampang pisan mareumanana dina aplikasi sareng urang tiasa ngaktipkeun deui nalika krisis parantos réngsé. Kami ogé ngaktipkeun bilah pesen anu saé sareng aplikasi, ngamungkinkeun para pengunjung anyar pikeun mariksa naha urang ngirim kana kode posna.

Fitur Penjemputan Toko + Pangiriman Kalebet:

  • Kasadiaan produk - Cirian produk masing-masing ngan ukur sayogi pikeun pangiriman, pangiriman atanapi pengiriman.
  • Integrasi Shopify POS - Tingali, atur sareng atur pangambilan sareng pangiriman anjeun di toko.
  • Inpormasi seueur lokasi - Nyingkronkeun sareng nunjukkeun nasabah kasadiaan langsung di unggal lokasi.
  • Manajemén mesen - Tingali sakilas naon anu diperyogikeun paréntah pikeun unggal dinten atanapi toko.
  • Pencegahan panipuan - Jaga pesen anjeun langkung aman tina panipuan ku nerapkeun fitur Kodeu Kaamanan aplikasi.
  • Lokasi taya wates - Gampang ngimpor sadaya lokasi anjeun sareng ngatur masing-masing.
  • Customizability éksténsif - Nangtoskeun kasadiaan, breakpoints, offset, automation, aturan, sareng seueur deui.
  • Tanggal sareng waktos anu milih - Atur lokasi sareng kasadiaan produk dugi ka interval 5-menit sareng ngantep pelanggan milih.
  • Sapinuhna cocog - Ngahijikeun sareng Deliv, Quiqup, Pengiriman Intuisi, Pengiriman Bespoke, Aturan Pengiriman Laju sareng seueur deui. Tingali sadayana Integrasi Zapiet.
  • Dukungan urutan draf - Ngarobih draf pesen anu aya kana pickup atanapi order pangiriman.
  • Wates slot pangiriman - Nyingkahan overcommitments ku ngawatesan jumlah pangiriman dina unggal waktos slot.
  • Validasi geodistis - Otomatis nawiskeun harga sareng jasa anu leres dumasar kana lokasi pelanggan.

Sareng, upami anjeun badé ngarobih harga pangiriman anjeun, Zapiet ogé ngagaduhan aplikasi pikeun Ongkos Pangiriman ku Jarak or Tarif Pangiriman ku Kode Pos. Zapiet nawiskeun uji coba gratis 14 dinten, janten anjeun tiasa mariksa aplikasi anu cocog sareng alur kerja anjeun sareng ngalakukeun naon anu anjeun peryogikeun. Batalkeun dina waktos éta sareng anjeun moal ditagih.

Pasang Lokasi Toko Zapiet + Pangiriman

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.