Freshworks: Sababaraha Modul Optimisasi Laju Konversi dina Hiji Suite

Freshmarketer CRO

Dina jaman digital ieu, perangna pikeun rohangan pamasaran parantos robih online. Kalayan langkung seueur jalma online, langganan sareng penjualan parantos ngalih ti rohangan tradisionalna kana anu anyar, digital. Situs wéb kedah aya di buruan anu pangsaéna sareng ngemutan desain situs sareng pangalaman pangguna. Hasilna, situs wéb janten kritis kana pendapatan perusahaan.

Kusabab skénario ieu, gampang pikeun ditingali kumaha optimasi laju konvérsi, atanapi CRO sakumaha anu dipikaterang, parantos janten senjata anu penting dina arsenal pemasar anu téknologi. CRO tiasa ngadamel atanapi ngarusak ayana sareng strategi pamasaran online perusahaan.

Sababaraha alat CRO sayogi di pasar. Masalahna, Nanging, nyaéta CRO masih épisién. Évolusi dina téknologi teu acan ngeunteung dina cara ngalaksanakeun optimasi tingkat konvérsi.

Optimisasi tingkat konvérsi mangrupikeun padamelan anu sesah. Ieu skénario anu has:

Pemasar mimitina kedah unggah halaman sareng alatna. Anjeunna ngagaduhan kopi sareng mariksa suratna nalika halamanna dimuat. Teras, mimiti ngadamel parobihan dina halaman. Teras anjeunna kedah nyandak bantosan tim téknologi na pikeun parobihan dina halaman wéb na. Teras, anjeunna ngalaksanakeun tés pikeun mariksa naha sadaya elemen dina halaman ditempatkeun pikeun manpaatna. Upami henteu, anjeunna ngamimitian deui, ti mimiti muka halaman, sareng ngopi deui. Sacara jujur, anjeunna masih tetep sareng rutinitas anu dituturkeun nalika optimasi halaman wéb diwanohkeun - Sareng kitu ogé sésana urang. Teu acan aya inovasi anu penting dina CRO, cukup ironisna.

Nanging, Freshworks gaduh jawaban. Marketer seger (saacanna Zarget) didirikeun taun 2015 pikeun nyandak inovasi kana industri anu henteu kantos ningali kamajuan kreatif anu penting dina mangtaun-taun sareng ngarusak kagumantungan para pemasar kana pangembang pikeun ngaoptimalkeun sareng ngajalankeun tés anu parantos aya sateuacanna.

Perusahaan anu badé ningkatkeun tingkat konvérsi situs na parantos kedah ngandelkeun sababaraha modul anu kacau pikeun ngahontal tujuanana, sareng mésér sababaraha produk perangkat lunak pikeun hiji kampanye - Sesuatu Freshmarketer milarian alamat ku nawiskeun sababaraha modul optimasi dina hiji produk parangkat lunak. , kukituna ngaleungitkeun kabutuhan pikeun milarian deui pikeun ngalengkepan prosésna.

Dasbor Freshmarketer

Kalayan kecap séjén, optimasi tungtung-ka-tungtung ayeuna dimungkinkeun, ngan ukur nganggo hiji produk perangkat lunak - anu disebut Suite CRO. Tim Freshmarketer resep mikirkeun konversi salaku prosés siklik tibatan anu linier, dimana data tina halaman wéb nyayogikeun wawasan, anu anjeun anggo pikeun ngawangun hipotesis, anu anjeun anggo salaku dasar pikeun ngaoptimalkeun, anu antukna nyayogikeun langkung seueur data - Sareng babak salajengna tina siklus nuturkeun.

Larutan unik Freshmarketer aya dina plugin Chrome na, sareng dina suite konversi sadayana-dina-hiji. Plugin Chrome anu munggaran pikeun industri na parantos ngajantenkeun gampang pisan pikeun nguji sareng ngaoptimalkeun halaman pamariksaan, anu saacanna batesan. Parabot optimasi tradisional diwatesan yén aranjeunna kedah pangguna pikeun ngamuat halaman na ngalangkungan situs sanés. Ieu nimbulkeun résiko kaamanan sareng ogé hartosna yén alat-alat ieu ngagaduhan watesan ageung dina naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun. Nanging, tim Freshmarketer parantos ngalangkungan sadayana watesan ieu. Suite konversi sadayana-dina-hiji na kalebet Heatmaps, A / B Testing, sareng Corong Analisis babarengan.

Ieu sababaraha hal kerén anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan Freshmarketer:

  • Optimalkeun sareng halaman uji langsung tina panyungsi anjeun, kalayan Plugin Chrome Freshmarketer urang.
  • Ningali laporan data langsung - Wawasan nalika sareng nalika interaksi lumangsung. Henteu aya jepretan deui.
  • Anggo sababaraha anu kuat Modul CRO kalayan ngan hiji produk.
  • Lacak klik dina elemen halaman wéb interaktif.
  • Ngaropea URL kalayan gampang, kalayan pitulung minimal ti tim téknologi anjeun.
  • meunangkeun solusi terpadu nalika anjeun ngajalankeun modul masing-masing. Kaasup uji coba A / B kalayan heatmaps internal.

Prosés daur optimasi anu disarankeun ku Freshmarketer dimimitian ku analisis corong. Analisis corong mangrupikeun sapasang halaman anu dijantenkeun salaku jalur konvérsi diuji pikeun ningali dimana pengunjung lungsur tina corong. Ieu ngabantosan anjeun terang kumaha pangunjung berinteraksi dina kontéks konvérsi anu langkung ageung.

Teras, anjeun ngalih kana nganggo heatmaps, anu diintegrasikeun sareng analisis corong. Heatmaps mangrupikeun representasi grafis tina data klik halaman anu dikumpulan. Aranjeunna nunjukkeun elemen halaman wéb anu henteu hadé, sareng bagian mana dina situs anjeun anu kedah diperbaiki. Saatos diajar di mana aranjeunna turun, anjeun diajar kunaon aranjeunna turun.

Heatmarketer Heatmap

Sakali anjeun parantos ngaidentifikasi elemen lemah sareng halaman anjeun, anjeun teras tiasa ngaléngkah ka léngkah pamungkas - tés A / B. Nanging, sateuacan anjeun ngamimitian uji coba A / B, langkung saé urang ngawangun hipotesis padet pikeun diuji. Hipotesis pikeun tés A / B kedah dumasar kana wawasan tina tés anjeun sateuacanna. Pangujian A / B nyaéta tempat parobihan kana halaman, sareng disimpen salaku varian. Lalu lintas pangunjung dibagi antara sababaraha varian ieu, sareng anu gaduh konversi anu langkung saé 'menang'.

Sareng pas anjeun kéngingkeun vérsi anu langkung saé pikeun situs anjeun, anjeun ngamimitian siklusna deui!

Kami nganggo Freshmarketer dina halaman pendaptaran kami, ngajantenkeun tweaks dumasarkeun kana hipotesa anu didamel nganggo data anu dikumpulkeun nganggo Freshmarketer, anu ngadorong 26% dina tilu dinten. Shihab Muhammed, BU Kepala di Freshdesk.

Numutkeun kana panilitian sareng pengamatan ku para ahli industri, optimasi tingkat konvérsi siap-siap ningali pertumbuhan anu hébat dina sababaraha taun ka pengker sabab beuki seueur pemasar beuki pentingna dina CRO dina kampanye na. Dibikeun kagunaanna, gampang panggunaan, sareng fitur unikna, Freshmarketer ogé ditempatkeun pikeun ngamangpaatkeun pamekaran di lapangan.

Marketer seger ngagambarkeun kabisat épolusionér dina hal kumaha perusahaan tiasa ngaoptimalkeun konvérsi sareng ningali langkung jero kana kinerja situs. Pertimbangkeun kamajuan anu laun di industri urang dibandingkeun sareng industri musik, anu ngalih gancang tina rékaman kana CD, kana iPod, sareng tungtungna, janten streaming. Plugin Chrome kami mangrupikeun léngkah salajengna dina CRO sareng ngagambarkeun masa depan optimasi tingkat konvérsi, berkat usaha urang ngajantenkeun seamless sareng langkung épisién ku ngahijikeun sababaraha modul konvérsi. Kami antisipasi ngadopsi gancang sakumaha kabutuhan sareng anggaran pikeun optimasi tingkat konvérsi naék sacara global. E-commerce sareng firma SaaS bakal geuwat nyadar kauntungan tina gaduh suite tunggal pikeun heatmap real-time digabungkeun sareng A / B sareng uji corong.

Coba Freshmarketer Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.