Zencastr: Gampang Rékam Wawancara Podcast anjeun Online

Babaturan sareng master kreatif pikeun sadayana anu podcasting nyaéta Jen Edds ti Perusahaan Panyiaran Brassy. Kuring henteu sering ningali anjeunna, tapi nalika ngalakukeun éta sok seueur seuri. Jen mangrupikeun jalma anu berbakat - anjeunna lucu, anjeunna musisi sareng penyanyi berbakat, sareng anjeunna mangrupikeun podcast anu paling berpengalaman anu kuring kenal. Janten, éta henteu heran nalika anjeunna ngabagi alat anyar sareng kuring anu tiasa dipikaresep ku anjeun - Zencastr.

Upami anjeun ahli podcast Samaun, kamungkinan anjeun gaduh dewan adun sareng sakumpulan mikropon sareng headphone anu saé. Upami anjeun podcast anu langkung énggal, anjeun panginten ngagaduhan adun digital. Pajeulitna dimimitian nalika anjeun hoyong nyandak tamu jauh. Kami parantos ngajaulkeun baju kami Studio podcast Indianapolis sareng Mac Mini sareng sababaraha interface audio USB pikeun ngaluarkeun Skype atanapi audio sanés kana mixer kami.

Sedengkeun éta ngabéréskeun téknologi, anjeun teras kedah ngempelkeun mixer anjeun atanapi program mixer digital anjeun pikeun ngaluarkeun jalmi-studio anjeun ka beus ka jalma online anjeun. Sareng anjeun kedah mastikeun henteu nambalan deui sora sémah anjeun anu sanés, sémah online anjeun bakal ngadangu gema. Henteu ngan ukur anjeun ngagaduhan masalah éta, tapi seueur program komunikasi online (sapertos Skype) anu klip sareng nurunkeun audio. Éta sami sareng nguping batur anu nelepon kana stasiun radio dina teleponna.

Naha anjeun ngagaduhan sadayana? Leres ... éta kadang-kadang frustasi pisan. Abdi damel sareng lokal insinyur audio Brad Shoemaker sareng insinyur Behringer supados sadayana tiasa dianggo leres sareng kami parantos ékspérimén sareng sakumpulan platform audio pikeun rékaman online anu langkung bersih.

Tangtosna, anjeun henteu meryogikeun anu mana waé ieu saprak Zencastr aya di dieu! Sanaos aya platform online sanés kanggo ngarékam - sapertos BlogTalkRadio (kami angkat kusabab kami henteu tiasa ngarékam audio kualitas online), Zencastr nyayogikeun rekaman kualitas luhur sareng diwangun pikeun podcast anu tiasa ngagaduhan sababaraha tamu ti lokasi anu sanés.

Zencastr sapertos gaduh perékam dina méga, sareng bahkan ngagaduhan kamampuan campuran:

  • Lagu Anu Dipisahkeun Pikeun Tamu - Zencastr nyatet unggal sora sacara lokal dina kualitas murni. Teu aya deui anu lungsur kusabab sambungan anu goréng. Henteu aya deui parobihan kualitas salami acara. Euweuh tapi audio jernih.
  • Catetan dina WAV Lossless - Entong kompromi kana kualitas. Zencastr ngarékam sémah anjeun dina lossless 16-bit 44.1k WAV sahingga anjeun kéngingkeun audio anu pangsaéna pikeun dianggo.
  • Soundboard pikeun Ngédit Langsung - Lebetkeun intro, iklan, atanapi audio anjeun sanés langsung nalika anjeun ngarékam. Ieu ngahémat waktos anjeun pikeun ngédit ieu dina saatos produksi.
  • VoIP internal (Sora ngalangkungan IP) - Henteu kedah nganggo jasa pihak katilu sapertos Skype atanapi Hangouts. Anjeun tiasa langsung ngobrol sareng tamu langsung ngalangkungan Zencastr.
  • Otomatis Postproduksi - Ngahasilkeun lagu campuran tunggal sareng perbaikan audio anu dikurilingan dilarapkeun pikeun ngarobih rékaman anjeun kana campuran propésional anu siap diterbitkeun.
  • Integrasi Integrasi Drive - Rekaman anjeun dikirimkeun sacara otomatis kana akun Dropbox anjeun pikeun gampang diédit sareng dibagi. Google Drive badé sumping.

Hei… sareng upami anjeun badé ngamimitian, Jen parantos ngempelkeun kursus lengkep ngamimitian podcast anjeun nyalira éta kudu!

Kuningan The Brassy Broad's Tacks Pod-Class

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.