Ngahijikeun Helpdesk anjeun sareng Twitter

Zendesk, panyadia parangkat lunak palanggan basis web, dinten ngumumkeun yén Zendesk pikeun Twitter ayeuna ngamungkinkeun agén pangrojong palanggan pikeun nganapigasi tulisan Twitter tina jero antarmuka Zendesk. Kusabab kamampuan Twitter pikeun ngumumkeun masarakat awam masalah dukungan pelanggan sareng ngabagi éta sareng jaringan anjeun, Twitter parantos janten média populér pikeun perusahaan pikeun ngawaskeun reputasi na sareng nindak dina masalah éta. Hebat pisan yén Zendesk ngaidentipikasi kasempetan sareng ngahijikeun langsung kana platform dukungan aranjeunna!

Kieu carana kumaha tweet asup sareng kamampuan ngarobah Tweet kana Tikét Zendesk:
zendesk_twickets_convert_ticket.png

Ayeuna, agén tiasa ngalaksanakeun rupa-rupa fungsi Twitter tanpa kedah ngantepkeun antarmuka Zendesk anu biasa, kalebet:

  • Ngahijikeun pangrojong pelanggan sareng Twitter nyungkeun kana hiji alur kerja
  • Pantau aliran teangan anu disimpen
  • Ngarobih tweet kana tikét Zendesk (katelah 'kembar')
  • Ngolah sababaraha tweet sakaligus sareng aksi masif
  • Anggo makro sareng réspon anu parantos ditangtoskeun dina tweet
  • Ulang tweet sakumaha pantes ti jero Zendesk
  • Tulisan sareng paguneman pesen langsung dina Twitter

Teu aya cara anu langkung saé pikeun ningkatkeun kapuasan palanggan sareng narik langkung seueur prospek tibatan nunjukkeun aranjeunna yén anjeun leres-leres ngupingkeun. Twitter ngagambarkeun saluran sosial anu paling gancang pikeun sora nasabah. Organisasi anu paduli kana gambar sareng dukungan mérek ngartos kanaékan pentingna ngupingkeun eupan balik palanggan liwat Twitter. Zendesk pikeun Twitter ngahijikeun kakuatan umpan balik sosial sareng aliran kerja standar janten hiji prosés anu bermakna. Maksim Ovsyannikov, Wakil Présidén Manajemén Produk, Zendesk

Ieu tangkapan layar tina hasil teangan anu langsung terpadu ti Twitter:
zendesk_twickets_search_results.png

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.