Zenkit: Atur Tugas Meuntas Tim, Alat sareng Perusahaan

Zenkit Desktop sareng Platform Tugas Handphone

Kusabab shutdown Wunderlist dijantenkeun resmi, seueur pangguna parantos rurusuhan milarian alternatif. Rébuan parantos nyatakeun rasa hanjakalna dina alternatif anu ayeuna, naha éta Zenkit mutuskeun pikeun ngembangkeun Zenkit To Do janten pangguna Wunderlist tiasa ngaraos betah di bumi. Henteu kabeneran fitur aplikasi sareng interface intuitifna sami sareng Wunderlist.

Aplikasi ayeuna boh daptar saderhana (sapertos Wunderlist, Todoist, atawa MS To Do) atanapi alat manajemén proyék anu rumit kalayan sababaraha pandangan (sapertos Salah or JIRA). Kanyataanna nyaéta, kumaha ogé, rupa-rupa jinis padamel peryogi sababaraha jinis alat. Kumaha hiji aplikasi tunggal tiasa ngalakukeun sadayana? 

Zenkit ngaluncurkeun Zenkit To Do, aplikasi manajemén tugas énggal, sateuacan Wunderlist dihentikan dina 6 Méi, 2020.

Zenkit To-Do Ngahijikeun sareng Zenkit:

Aplikasi tugas Zenkit (super saderhana) sapinuhna kalebetkeun sareng platform Zenkit aslina. Janten ti ayeuna, anjeun tiasa ngalaksanakeun tugas anjeun dina aplikasi anu kedah dilakukeun atanapi nganggo panémbong canggih sapertos grafik Kanban sareng Gantt. Teu aya panyingkronan, teu impor, teu repot! Sadaya aplikasi ngabagi hiji toko data. Ieu tiasa ngahijikeun jalma-jalma ti tingkat anu béda-béda, manajer sareng gambaran proyékna ka anggota tim kalayan tugas-tugasna anu tiasa ditindak.

Fitur Zenkit sareng Zenkit Plus kalebet:

  • Ngalacak kagiatan - Lalajo kagiatan nalika éta lumangsung. Tingali sagala rupa anu lumangsung di tim anjeun, koleksi, sareng bahkan barang-barang masing-masing.
  • Administrasi Canggih - Anggo SSO berbasis SAML, atur pangguna kalayan nyayogikeun, sareng ngawaskeun sareng ngaudit kagiatan pangguna sareng Organisasi.
  • Aggregasi - Tingali agrégasi pikeun naon waé kolom nomer dina panempoan naon waé pikeun gambaran gancang data anjeun.
  • Napelkeun tugas - Gampang utusan tugas ku masihan ka anggota tim anjeun. Wartosan aranjeunna pas tugas énggal diperhatoskeun ku aranjeunna.
  • Laku lampah masker - Tambihkeun, hapus, atanapi ngagentos nilai kolom naon waé dina sababaraha item. Entong macét ngalakukeun éntri data anu matak pikasieuneun deui!
  • Singkronisasi Kalénder - Entong sono janji deui! Integrasi Kalénder Google Zenkit ngandung hartos yén kalénder anjeun sok disingkronkeun.
  • Checklists - Peryogi cara gancang pikeun ngalacak subtask? Anggo daptar cek! Lacak kamajuan sacara visual sareng tandaan nalika aranjeunna parantos beres.
  • ngagawe bebarengan - Ulem kolega, kulawarga, sareng réréncangan kanggo kolaborasi sareng anjeun dina proyek anjeun.
  • Barang Berwarna - Jantenkeun barang anjeun menonjol ku ngawarnaan éta. Gampang ngabédakeun tugas sareng warna anu kandel sareng caang
  • koméntar - Kolaborasi sareng tim anjeun dina koméntar, supados padamelan sareng paguneman anjeun tetep nyambung. Didamel kasalahan? Edit koméntar supados sadayana ngagaduhan inpormasi anu leres.
  • Latar Adat - Ngaropea Zenkit pikeun nyocogkeun anjeun sareng tim anjeun. Tambihkeun latar sareng gambar anjeun nyalira kalayan pamutahiran kana Zenkit Plus.
  • Aktip Desktop - Aplikasi anu éndah, bébas gangguan pikeun macOS, Windows, sareng Linux. Tambahkeun gancang-gancang, buka sababaraha layar, sareng tetep offline pikeun produktif.
  • Sered jeung leupaskeun - Sacara intuitif ngatur proyék anjeun sareng mindahkeun barang sapanjang anjeun maju kalayan seret sareng teundeun.
  • Email ka Koléksi - Kirim surélék tugas ka Zenkit langsung sareng napelkeun tugas ngalangkungan alamat email anu unik. Ngadamel barang énggal tina koropak anjeun.
  • paporit - Peryogi cara ngalacak barang tina saluruh akun anjeun dina hiji tempat? Cirian salaku paporit sahingga anjeun tiasa aksés langsung.
  • Babagi file - Gawé babarengan. Bagikeun dokumén sareng gambar tina desktop anjeun, atanapi tina jasa panyimpenan awan paporit anjeun.
  • saringan - Bor gancang pikeun mendakan naon anu anjeun pilari nganggo saringan kuat Zenkit. Simpen saringan anu sering dianggo pikeun nyiptakeun pintonan khusus.
  • Rumusna - Nyiptakeun pormula nganggo kolom nomer naon waé atanapi rujukan pikeun nyambungkeun, ngagabungkeun sareng nganalisis data tina kumpulan naon waé.
  • Gantt Bagan - Jadwalkeun sareng lacak proyek rumit dina garis waktos anu jelas, kalayan lag & lead, tonggak sejarah, jalur kritis, sareng seueur deui!
  • Kalénder Global - Juggling sababaraha proyék? Peryogi cara ngalacak tugas sareng kajadian di sadaya koléksi? Kadang-kadang anjeun ngan ukur kedah ningali sadayana dina hiji tempat. Lebetkeun "Kalénder Kuring".
  • Milarian Global - Kedah gancang sumping kana barang? Hoyong milarian barang anu diarsipkeun? Pilarian global tiasa mendakan naon waé dina sababaraha detik.
  • labél - Widang label Zenkit cukup fleksibel pikeun ngagolongkeun barang, masihan prioritas, ngalacak kamajuan, sareng seueur deui. Atur papan Kanban anjeun ku lapangan médan naon waé anu anjeun jiptakeun.
  • nyebutkeun - Kedah geuwat ngawartosan ka anggota tim sanés ngeunaan pembaruan anu penting? Anggo @mentions pikeun ping kolega anjeun sareng nyandak anggota tim anu relevan kana paguneman.
  • Aplikasi Mobile -Gunakan Zenkit dina perjalanan! Teu aya hubunganna? Henteu masalah. Zenkit kanggo ios sareng Android ngadukung padamelan offline sareng bakal nyingkronkeun nalika anjeun nyambung deui.
  • bewara - Hayu bewara ngabantosan tibatan ngaganggu anjeun. Ngaropea béwara anjeun pikeun kéngingkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun, iraha sareng dimana anjeun peryogi.
  • Item ulang - Gaduh tugas anu anjeun malikeun unggal minggu atanapi bulan? Siapkeun tugas anu teras-terasan janten anjeun moal sono janji.
  • Rujukan - Sambungkeun kumpulan kanggo nyiptakeun database hubungan lengkep anu lengkep anu gampang dianggo salaku daptar hal anu kedah dilakukeun. Langkung kuat tibatan ngan ukur tautan, référénsi tetep data anjeun tiasa disingkronkeun.
  • Ngédit téks euyeub - Éditor téks euyeub Zenkit sacara saderhana ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun téks anu saé pikeun ningkatkeun karya anjeun. Anggo HTML, markdown, atanapi téks dasar supados kecap anjeun menonjol.
  • potong kompas - Gancang nambihan barang, mindahkeun cabang peta pikiran, nambihan labél, sareng seueur deui ku jalan pintas Zenkit.
  • Subtask - Tambihkeun subtask kalayan tanggal anu parantos ditangtoskeun, pangguna anu ditugaskeun, sareng seueur deui, kana barang naon waé.
  • Ganti pandangan - Kelompok papan Kanban anjeun ku labél naon waé dina daptar sareng jajar. Ngadamel matri prioritas atanapi ngalacak kamajuan ku anggota.
  • Tugas Tim - Koropak kanggo tim anjeun. Hiji tempat pikeun nempoan sadaya barang anu ditugaskeun ka anjeun atanapi ka saha waé anu anjeun damel babarengan. Ngadamel sareng otomatis napelkeun barang pikeun tim anjeun tanpa kaleungitan dina proyek rumit.
  • Wiki Wiki - Ngadamel sareng nyebarkeun wiki anu éndah, eusi-euyeub dina momen. Kolaborasi sacara real waktos sareng anggota wiki.
  • témplat - Henteu yakin badé ngamimitian dimana? Candak daun tina buku ahli sareng unduh salah sahiji témplat siap-bisnis kami.
  • Daptar tugas - Ngarobih proyék naon waé janten daptar hal anu kedah dilakukeun sareng ngapungkeun tugas anjeun! Cirian tugas parantos réngsé sareng awaskeun aranjeunna ngalihkeun daptar.
  • Dua-Factor auténtikasi - Pastikeun akun anjeun aman sareng auténtikasi dua faktor. Sayogi pikeun sadaya pangguna Zenkit.
  • Kalungguhan Pamaké - Napelkeun kalungguhan ka pangguna pikeun ningkatkeun kasalametan padamelan anjeun sareng ningkatkeun produktivitas tim anjeun.
  • Gawe offline - Anggo Zenkit di perjalanan, naha anjeun ngagaduhan sambungan internét atanapi henteu! Modeu offline ogé dirojong dina vérsi wéb
  • Zapier - Ngahijikeun sareng langkung ti 750 aplikasi sareng jasa paporit anjeun sareng integrasi Zenkit's Zapier. Zapbook

One comment

  1. 1

    Nuhun Douglas, kuring henteu acan mendakan Wunderlist sateuacan posting anjeun. Abdi kedah terang langkung seueur! Naha anjeun bakal ngalaksanakeun postingan tulisan dina aplikasi telepon? Hoyong terang langkung seueur!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.