Ziflow: Atur Unggal Bagian tina Tinjauan Kandungan sareng Prosés Persetujuan Anjeun

Aliran Kerja Persetujuan Eusi Ziflow

Kurangna prosés dina organisasi dina ngembangkeun kontén saéstuna lumayan matak reuwas. Nalika kuring nampi email anu aya kasalahan, tingali iklan anu aya salah ketik, atanapi pencét kana tautan anu badarat dina halaman anu teu kapendakan ... Jujur kuring henteu heran. Nalika agénsi kuring anom, urang ogé ngalakukeun kasalahan ieu, sateuacanna nyebarkeun kontén anu henteu dilakukeun ngalangkungan tinjauan lengkep dina hiji organisasi ... ti mérek, patuh, éditorial, desain, dugi ka umum. Prosés marios sareng nyatujuan kedahna.

Dina seuseueurna perusahaan, aliran kontén sering mirip sareng ngagaduhan léngkah anu tiasa diulang - nanging perusahaan-perusahaan éta tetep damel kalolobaanana kaluar tina email kanggo marios, mindahkeun, sareng nyatujuan file ... nyababkeun bentrokan vérsi, tumpang tindih, sareng kabingungan umum sateuacan kéngingkeun tanda sapotong hirup. Éta mangrupikeun waktos anu kaleungitan sareng parah ka sadayana anu aya kaitanana.

Parangkat lunak pengujian online Ziflow ngagaduhan sadaya fitur anu anjeun peryogikeun pikeun ngatur paninjauan kontén sareng prosés persetujuan anjeun supados anjeun tiasa nganteurkeun proyék pamasaran anjeun langkung gancang.

Ziflow mangrupikeun produk basis wéb pikeun ngabantosan agénsi sareng tim pamasaran ngalancarkeun produksi aset kréatip. Ieu hiji video tinjauan tina platform:

Fitur Ziflow Kalebet:

  • Format - ratusan jinis file didukung, kalebet gambar, téks, sareng file desain
  • Markup sareng Anotasi - nyayogikeun eupan balik anu jernih sacara visual nganggo alat markup sareng téks
  • Koméntar sareng Diskusi - koméntar utas sacara real-time pikeun ningkatkeun kolaborasi
  • Manajemén Vérsi - kontrol vérsi pikeun ngalacak parobihan, iterasi, sareng vérsi sisi-sisi, kalebet ngabandingkeun tingkat otomatis piksel
  • Kantétan ngeunaan Koméntar - lampiran file tambahan kana koméntar pikeun eupan balik anu langkung épéktip
  • Grup Ulasan - mastikeun yén henteu aya anggota tim anu tinggaleun unggal versi anyar
  • Pangunjung Tamu - bagikeun buktina sareng jalma di luar tim anjeun
  • Ngabuktosan Halaman Wéb - Bagikeun sareng ngabuktoskeun halaman wéb anu langsung sareng dipentaskeun
  • Eupan Balik loop - gancang parios status unggal buktina sareng unggal anggota tim marios
  • Otomatisasi Tugas sareng Workflow - anggo Zibots pikeun ngajadikeun otomatis tugas manual sapertos konversi file sareng bagi
  • Bewara - Pilih sabaraha sering anjeun sareng tim anjeun kéngingkeun pembaruan sareng kumaha
  • Ssaringan earch - Ngerjakeun seueur proyek? Milarian aranjeunna kalayan gampang nganggo saringan
  • Manajemén Panganggo - Gampang ngadamel kelompok resensi sareng ngundang tamu
  • Idin Bukti - Ngatur aksés kana buktina sareng sumber doks kalayan gampang
  • Integrasi - gampang ngahijikeun sareng suite téknologi pamasaran anjeun
  • Berbasis Awan - teu aya perangkat lunak pikeun dipasang, teu diperyogikeun IT, cukup log sareng anjeun siap angkat
  • Kaamanan Perusahaan - buktina aman sareng énkripsi

Mimitian Percobaan 14 dinten Ziflow

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.