zkipster: Solusi Daptar Tamu pikeun Acara sareng Konperénsi

zkipster raray

Malem anu sanés kuring mariksa acara éta. Éta mangrupikeun panyusunan anu biasa ... sababaraha urang administrasi anu berebutan pikeun ngariksa nami kuring tina daptar pamiarsa anu dicetak sababaraha halaman. Dibutuhkeun sababaraha menit pikeun halaman ngalangkungan éta, aranjeunna akhirna mendakan nami abdi sareng mariksa éta - teras nyarios ka anu sanésna supados sadayana tiasa ngariksa éta. Dina acara anu langkung ageung anu kuring lebet, cek-in aya alfabétis… sareng urang K sigana garis pangpanjangna! Jalma-jalma dina tungtung alfabet pesiar pas dina.

Abdi resep aya jalma di dunya anu yakin yén ieu mangrupikeun masalah anu tiasa diurus ku téknologi. Jalma-jalma di zkipster ngan ukur éta, ngawangun aplikasi cloud pikeun tablet sareng telepon pinter anu ngamungkinkeun staf acara gampang mendakan sareng mariksa anu hadir. Saha waé anu mariksa jalma sacara otomatis diénggalan sabab sadayana damel ti aplikasi anu sami.

zkipster-tablet

Salaku tambahan, aranjeunna gaduh fitur tambahan anu ngabantosan pikeun nyegah impostor tina nyusup kana acara anjeun. Poto dilampirkeun kana daptar pamiarsa anjeun sahingga anjeun tiasa mastikeun éta nalika aranjeunna ngariksa kajadian éta. Anjeun bahkan tiasa gaduh sistem ngirim gera nalika Hadirin VIP sumping. Gagasan hébat!

zkipster-raray

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.