Zmags: Infographic Viewer sareng Distribusi

email ieu sanés éta

Kami parantos teras-terasan ngembangkeun infografis anu horisontal kusabab éta nyeri pisan dina butut pikeun disebarkeun. Klién kami, Delivra, nembé ngadamel infographic anu hadé ngabandingkeun dua email ... anu saé sareng anu goréng. Masalah sareng infographic horizontal nyaéta yén éta henteu leres-leres pas dina kaseueuran perenah eusi. Anjeun teu tiasa nyandak infographic anu lébarna 1,000 piksel sareng dorong kalayan raoseun kana daérah anu rubak 600 piksel.

Zmags panempo pikeun nyalametkeun! Ngagunakeun iframe, urang tiasa sacara gampil ngarancang paningali 1 halaman kalayan infographic di jerona. Urang bahkan tiasa nambihan tautan dina lulugu paningali deui kana halaman wéb! Kodeu na saderhana ... ngan ukur netepkeun lébar sareng jangkungna kumaha anjeun hoyong tampilan anu ditingali.

Pencét "Toggle Fullscreen" sareng anjeun tiasa nyayogikeun infographic kana layar lengkep sareng panci sareng zumkeunana, ningali sadaya detil na. Kauntungan sanés anu hébat pikeun metode ieu nyaéta anjeun tiasa nambihan akun Google Analytics ka paningali sareng ningali jumlah pandangan!

2 Komentar

  1. 1

    Hai guys, Cody didieu, ti Delivra. Kuring hayang hatur Doug pikeun artikel ieu tapi leuwih importantly hayu dulur nyaho yén kami geus katempo respon hébat kana infograph horizontal. Kadang-kadang ngalakukeun hal anu béda, dina sareng nyalira, dipikaresep ku jalma. Eta mantuan yén infograph geulis pisan jeung informatif. The Zmags panempo mangrupakeun lifesaver sarta gawéna hébat dina sagala jenis alat (saran sejen hébat ti Doug).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.