Kumaha Ngagunakeun Rapat Ngazum pikeun Ngarekam Tamu Jauh Dina Podcast Anjeun dina Trek Misah

Ngagunakeun Zum pikeun Podcasting

Abdi henteu tiasa nyaritakeun sadaya alat anu kuring anggo atanapi langganan kapungkur pikeun ngarékam wawancara podcast ti jauh - sareng kuring ngagaduhan masalah sareng sadayana. Henteu janten masalah kumaha konéktipitas kuring atanapi kualitas pakakas ... masalah panyambungan sareng kualitas audio ampir-ampiran ngajantenkeun kuring ngalungkeun podcast.

Alat santun terakhir anu kuring anggo nyaéta Skype, tapi nyoko kana aplikasi éta henteu nyebar janten tamu kuring ampir sok ngalaman tantangan pikeun ngaunduh sareng ngadaptarkeun Skype. Salaku tambahan, dina waktos éta kuring kedah nganggo anu dipésér tambihan pikeun Skype pikeun ngarekam sareng ngekspor unggal lagu.

Zum: Anu Sampurna Podcast Sahabat

Kolega kuring anu naroskeun ka kuring kumaha kuring ngarékam tamu jauh dinten anu sanés sareng kuring ngantepkeun anjeunna kuring terang zumParangkat lunak rapat. Anjeunna ditiup jauh nalika kuring nyaritakeun naha ... pilihan dina Zum ngamungkinkeun anjeun ngekspor unggal tamu salaku lagu audio sorangan. Ngan buka Setélan> Ngarékam sareng anjeun bakal mendakan pilihan na:

Setélan zum pikeun ngarékam file audio anu misah pikeun masing-masing pamilon.

Nalika kuring ngarékam wawancara, kuring bakal nyimpen audio kana komputer lokal. Sakali wawancara réngsé, Zoom ngekspor audio kana diréktori rékaman lokal. Nalika anjeun muka folder tujuan, anjeun bakal mendakan unggal lagu aya dina folder anu namina saé teras lagu masing-masing pamilon kalebet:

diréktori rékaman zum 1

Ieu ngamungkinkeun kuring pikeun gancang ngimpor masing-masing lagu audio kana Garageband, ngadamel éditan anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun batuk atanapi kasalahan tina jalur anu kuring peryogikeun, tambahkeun intro sareng outros kuring, teras ékspor pikeun host podcast kuring.

Ngaageungkeun pidio

Abdi ogé nyarankeun pisan tetep feed video anjeun nalika podcast! Nalika kuring nyarios ka semah kuring, kuring yakin kana isyarat pidéo anu kami candak tina silih nambah tambihan kapribadian dina paguneman. Salaku tambahan, upami kuring kantos hoyong nyiarkeun lagu video podcast kuring, kuring ogé gaduh pidéo na!

Kanggo ayeuna, ngajaga podcast mah cekap damel, sanaos!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.