ZoomInfo: Akselerasi Pipa B2B Anjeun Sareng Data Perusahaan salaku Jasa (DaaS)

ZoomInfo B2B Data Company Salaku Service A

Upami anjeun nuju ngajual ka usaha, anjeun terang kumaha sesahna milarian calon perusahaan sareng ngalacak para pembuat kaputusan di dinya… sumawona ngartos maksudna pikeun leres-leres mésér. Superstar penjualan B2B mangrupikeun sababaraha sleuths anu luar biasa, nelepon saatos nelepon ka kontak internal sareng éksternal anu aranjeunna ngawangun hubungan pikeun ngaidentipikasi jalma anu leres dina perusahaan anu leres - dina waktos anu pas.

ZoomInfo geus ngawangun ngarah sakuliah dunya Data salaku Service a (DaaS) platform pikeun ngarojong strategi go-to-market Anjeun dimana wae Anjeun atawa konsumén Anjeun aya di dunya. maranéhanana database firmographic ngawengku:

  • 106 juta rékaman perusahaan
  • 167 juta rékaman kontak
  • 140 juta alamat surélék
  • 50 juta nomer telepon langsung
  • 41 juta nomer sélulér
  • 31,000 téhnologi profiled

Ieu sanés daptar statik… langkung ti 100 juta rékaman kontak diropéa unggal dinten ku jaringan kontributor sukarela anu ngasahkeun atanapi nambihan inpormasi anyar. Pangajaran mesin (ML) jeung Ngolah Basa Alam (NLP) ogé disebarkeun pikeun moto data tina langkung ti 38 juta sumber online unggal dinten - kalebet situs wéb perusahaan, tulisan warta, file SEC, sareng postingan padamelan. Éta ogé ngagaduhan langkung ti 400 karyawan anu pariksa sareng ningkatkeun alat panalungtikan sareng algoritma pikeun ningkatkeun akurasi langkung ti 90% kalayan tingkat pertandingan 99.8%.

ngamangpaatkeun ZoomInfoplatform 's, perusahaan anjeun tiasa panalungtikan, sasaran, sarta ngahontal prospek B2B pangalusna. Liputan ZoomInfo, akurasi, sareng jerona diakui salaku anu pangsaéna di industri. Solusi ieu bakal ngabantosan tim penjualan sareng pamasaran anjeun ngagancangkeun penjualan ku ngirangan waktos anjeun nutup sareng ningkatkeun pendapatan anjeun per nutup. Platformna kalebet:

  • intelijen - ngartikeun pasar anjeun, mendakan pembeli idéal, ngalacak niat pembeli, sareng nganalisa telepon, rapat, sareng email pikeun nganalisis prosés anjeun pikeun perbaikan.
  • papacangan - aplikasi asli anu gampang dianggo anu nyéépkeun jangkauan sareng nyambung ka para pembeli dina saluran anu paling penting anjeun, kalebet email, telepon, sareng obrolan halaman wéb.
  • Orkestra - maksimalkeun produktivitas penjualan ku cara ngaktipkeun prosés manual dumasar kana kagiatan alur kerja éksternal sareng internal anu relevan.

Fitur Platform ZoomInfo Di antarana

  • Kontak & Pilarian Company - Nangtukeun pasar, mendakan pembeli idéal
  • Niat meuli – Ngahontal prospek siap-dibeuli
  • Kacerdasan Paguneman - Nganalisis unggal interaksi
  • Kacerdasan Hubungan - Candak kontak & komunikasi
  • Data-sakumaha-Service - Aktipkeun strategi data ngahiji
  • Otomatis Penjualan - Streamline telepon sareng email teureuh
  • Website Chat - Identipikasi sareng jalankeun petunjuk anu mumpuni
  • Iklan Digital - Target pamiarsa anu didamel khusus
  • Workflows - Kickstart kagiatan go-to-market
  • Pengayaan Diterangkeun - Tambahkeun data sacara real-time
  • Integrations - Pasang data kelas pangsaéna kana puluhan aplikasi kalebet Salesforce, MS Dynamics, sareng Hubspot.

Privasi Data, Transparansi, sareng Patuh

ZoomInfo sapinuhna patuh dina akuisisi, ingetan, sareng pangropéa data perusahaan B2B:

ZoomInfo disertipikasi ISO 27001, sareng kami nyandak privasi sareng kaamanan data sacara serius. Kami nuturkeun kawijakan anu ketat pikeun mastikeun data anu kami kumpulkeun salawasna saluyu sareng panerapan panganyarna. Kami ogé disertipikasi diri kana kerangka Shield Privasi EU-AS sareng Swiss-AS. Prosés mindahkeun data urang sasuai jeung sarat ti Uni Éropa, Britania Raya, Swiss, ogé Amérika Serikat.

Kodeu Komunitas ZoomInfo

ZoomInfo mangrupikeun pamimpin parangkat lunak go-to-market modern, data, sareng intelijen pikeun langkung ti 20,000 perusahaan di dunya. 

Mimitian Uji Coba ZoomInfo Gratis anjeun

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.