ZoomInfo: Tetep Apdet Data B2B anjeun

alat analisis data gratis

Rada sakedik data B2B anjeun parantos kadaluarsa. Zoominfo ngalaporkeun yén 70% sadaya data B2B bakal gaduh hiji atanapi langkung perobihan dina sataun. Elehan karyawan, promosi, akuisisi, nutup bisnis… sadayana tiasa ngajalankeun kualitas data prospek anjeun ka handap. Masalah data ieu tiasa nyababkeun masalah boh penjualan boh pamasaran. Dina penjualan, upami tim outbound anjeun nelepon atanapi ngirim email ka jalma-jalma anu teu aya deui, waktosna bakal diséépkeun. Dina pamasaran, gaduh masalah data tiasa nyababkeun pangiriman email anjeun turun, Ngajantenkeun langkung hésé pikeun surélék anjeun ngajantenkeun dina koropak tibatan kajebak dina saringan spam.

Sakumaha seueur data prospek anjeun anu ketinggalan jaman atanapi henteu lengkep? Hayu Zoominfo analisa basis data anjeun, nyingkabkeun prospek pangsaéna anjeun, ngapdet sadayana sareng robihkeun paménta anjeun janten mesin anu nyetir pendapatan.

Tawaran Layanan Data Zoominfo

  • Kecerdasan Data - analisis jero ngeunaan otomatisasi pamasaran anjeun atanapi basis data CRM supados anjeun kéngingkeun wawasan anu diperyogikeun pikeun numuhkeun bisnis anjeun. Zoominfo nyayogikeun organisasi anjeun saran anu tiasa dipilampah pikeun ningkatkeun kasuksésan kampanye anjeun.
  • Management data - data CRM teras teras-terasan mekar. Zoominfo tiasa nyabut inpormasi ketinggalan jaman, nganalisis alamat surélék pikeun kabantosan, mendakan prospek énggal, ngapdet sareng ngalengkepan rékor, nambihan anu nyandak kaputusan, nyiptakeun segmentasi sasar sareng nyayogikeun update anu teras-terasan.

ZoomInfo Connect

Pikeun propésional sareng usaha leutik, Zoominfo nawiskeun Zoominfo Connect. Gabung sareng ZoomInfo Connect kanggo kéngingkeun aksés kana database B2B anu énggal sareng ngembang pesat, kalayan inpormasi lengkep langkung ti 65 juta jalma bisnis sareng 6 juta usaha.

Zoominfo Pro

Zoominfo ogé nawiskeun Zoominfo Pro anu kalebet propil anu teras diverifikasi - ngalangkungan 65 juta propésional sareng 6 juta usaha. Zoominfo Pro ngamungkinkeun anjeun udagan kalayan presisi anu endah sareng ngahontal anu paling dipikaresep mésér prospek.

Édisi Komunitas Zoominfo

Pikeun usaha leutik tanpa anggaran, Zoominfo ogé ngagaduhan édisi Komunitas dimana anjeun tiasa ngiringan langkung ti 100,000 pangguna ZoomInfo anu sacara otomatis ngabagi kontak bisnisna salaku tukeran aksés gratis ka ZoomInfo.

Zoominfo ogé nawiskeun API!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.