Ngarobih Palanggan kana Advokat sareng Zuberance

zapDiagram

Cara anu pangsaéna pikeun ngamajukeun mérek nyaéta ku gaduh sakumpulan palanggan anu wareg pisan nyarioskeun ngeunaan éta. Palanggan anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta pangacara merek - pelanggan anu kapuasan parantos ngahontal tingkat karep. Pangacara brand sapertos kitu ngadamel rekomendasi anu kuat anu biasana ngagaduhan pangaruh anu awét. Tapi mérek peryogi cara anu jelas pikeun ngaidentipikasi konsumén sapertos kitu, teras ngungkit aranjeunna salaku pangadeg mérek.

Zuberansi, platform promosi média sosial, ngaku bakal nyayogikeun solusi:

Zuberance berpungsi dina basis data mérek ku nyebarkeun alat ngupingkeun sosial sareng nawiskeun survey gancang, pikeun ngaidentipikasi palanggan mana anu poténsi ngabela brand, sareng daék ngajamin mérek dina rohangan sosial. Éta teras nyayogikeun palanggan ieu ku opat aplikasi khusus: Tinjauan Advokat, Kasaksian Advokat, Jawaban Advokat, sareng Tawaran Advokat, anu ngamungkinkeun aranjeunna masangkeun rekomendasi ngeunaan média sosial anu aya.

kumahaZapWorks

Merek nguntungkeun langkung seueur cara tibatan ngan ukur pisibilitas. Misalna, nasabah anu nganggo aplikasi Penawaran Advokat pikeun ngabagi detil ngeunaan tawaran produk sareng rerencangan ngarobih réréncangan salaku poténsi calon pamasar. Nya kitu, palanggan anu nganggo Advocate Answ App ngajawab pamundut produk dumasar kana pangalamanana, anu bakal ngayakinkeun calon pembeli tibatan agén perusahaan anu masihan jawaban anu sami.

The Zuberance Advocate Analytics teras ngalacak hasil sacara real-time pikeun ngaidentipikasi propoktv ngajengkeun ku demografi sareng kagiatan, sareng nyayogikeun mérek inpormasi analitik dina dasbor anu gampang ngartos. Zuberance gaduh sababaraha sababaraha kasaksian pelanggan dina situs anu anjeun tiasa parios upami anjeun hoyong ningali kumaha platform éta dianggo di industri anjeun.

Zuberance nyayogikeun aplikasi ieu sacara mandiri, atanapi nawiskeun aranjeunna salaku bagian tina solusi turnkey komprehensif anu ngalangkungan sadaya aspek tina kampanye pangacara mérek. Kasuksésan Zuberance atanapi alat sanés anu ngamungkinkeun perusahaan ngarobih konsumén salaku Brand Advocates gumantung kana gaduh palanggan poténsial anu mimiti. Pikeun ieu, teu aya jalan pintas kana kaunggulan produk atanapi jasa sareng layanan palanggan anu sampurna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.