Zuora: ngajadikeun otomatis tagihan sareng Operasi Langganan Anjeun

Zuora Recurring Billing sareng Langganan Manajemén

Perusahaan pamekaran aplikasi nyéépkeun waktos pikeun ngembangkeun platform tapi sering sono kana salah sahiji elemen anu paling penting anu diperyogikeun pikeun kasuksesan - manajemén langganan. Sareng éta sanés masalah saderhana. Antara gerbang pamayaran, pengembalian, kiridit, diskon, periode demo, paket, internationalisasi, perpajakan… tagihan berulang tiasa janten ngimpina.

Sapertos naon waé, aya platform pikeun éta. Zuora. Zuora ngulang tagihan sareng Manajemén langganan ngajadikeun otomatis prosés anjeun, naha éta ulang, ku panggunaan, prorated, atanapi dina tunggakan.

Zuora Recurring Billing and Subscription Management Features Kalebet

  • Tagihan ngulang deui - Nyepetkeun operasi tagihan tanpa kaleungitan perhatian kana detil. Pelanggan kelompok babarengan sareng nyetél jadwal tagihan otomatis sareng aturan pikeun unggal grup.
  • Prorations sareng Itungan - Unggal-unggal palanggan ningkat, nurunkeun tingkatan, atanapi ngarobih langganan, tagihanana kapangaruhan. Zuora sacara otomatis nanganan prorasi sareng perhitungan ieu sahingga anjeun henteu janten sumbatan.
  • Pajak sacara real-time - Ngagunakeun mesin pajak Zuora atanapi ngahijikeun sareng solusi pajeg pihak ka 3 pikeun narik perhitungan pajak real-time pikeun unggal faktur.
  • Citakan Invoice - Anggo rupa-rupa kamampuan témplat tagihan sapertos pengelompokan, subtotal, sareng logika kondisional pikeun ngarancang sareng ngonpigurasikeun témplat faktur di Zuora.

zuora invoice

Tagihan Zuora nawiskeun sakedik kalenturan, kalebet konsumén tagihan bulanan, triwulanan, taunan, atanapi periode waktos sanés. Anjeun tiasa ngamimitian langganan nalika jasa disayogikeun, nalika palanggan asup, atanapi dina tonggong tonggong anu sanés. Meunteun panggunaan sacara real-time atanapi saatos periode anu tangtu. Blokkeun tanggal tagihan numutkeun mimiti langganan, pilihan palanggan, atanapi seueur atribut tambahan.

 

One comment

  1. 1

    Tagihan ngulang masihan kauntungan pikeun palanggan anu henteu kedah hariwang ngeunaan tagihan bulanan anu sanés pikeun tetep di luhur - atanapi résiko kaleungitan pangiriman produk atanapi jasa. Sabalikna, kalayan tagihan anu ngulang deui, palanggan dijamin gaduh jasa anu terus-terusan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.