Zymplify: Marketing salaku Layanan pikeun Usaha Leutik

Zymplify Marketing salaku Layanan

Pangwangunan gancang, kerangka kerja, sareng integrasi teraskeun nempatkeun platform dina pasaran anu nyayogikeun seueur fitur kalayan biaya anu langkung handap tiap taunna. Zymplify mangrupikeun salah sahiji platform éta - platform pamasaran cloud anu nyayogikeun sadaya fitur anu diperyogikeun pikeun usaha alit pikeun narik, kéngingkeun, sareng ngalaporkeun kalungguhan online. Nanging, éta ngalakukeun éta kirang tina kaseueuran platform automasi pamasaran sanés dina pasaran.

Tina situs: Zymplify nyaéta Marketing salaku Layanan. Kami ngarobih cara pamasaran sareng penjualan tiasa dianggo sareng ngahijikeunana kalayan lancar sareng bisnis anjeun. Tim kami ZympliGurus aya di tangan, dina paménta, pikeun masihan naséhat ahli sareng sababaraha layanan pamasaran digital. Sareng kalayan solusi sadayana-dina-hiji kami, kami masihan anjeun kamampuan pikeun nyiptakeun, nyebarkeun, ngalacak sareng nganalisis sadaya kampanye pamasaran anjeun sareng kagiatan tina hiji platform terpadu.

Sugan hal anu pangsaéna ngeunaan platform nyaéta biaya. Zymplify ngagaduhan hiji rencana tanpa kontrak taunan sareng henteu mayar biaya taunan. Henteu aya biaya kanggo kontak tambahan atanapi watesan kontak. Ogé, teu aya tambahan set-up, onboarding atanapi kickstarter. Bahkan kalebet jaminan kepuasan artos uih deui 90 dinten.

Biaya bulanan anjeun ogé kalebet kiridit pikeun kéngingkeun dukungan ti ZympliGuru tim pamasaran unggal bulan.

Zymplify Marketing salaku Layanan Kalebet

  • badarat Kaca - Nyiptakeun, ngaluncurkeun & ngalacak kampanye halaman badarat ngalangkungan saluran
  • Forms & Pop Ups - Kalibet sareng bentuk halaman wéb anu terpadu sareng pop-up
  • Lacak Pangunjung Halaman Wéb -Tingali saha anu nganjang halaman wéb anjeun sareng naon anu aranjeunna laksanakeun
  • surélék Marketing - Nyiptakeun kampanye email anu gancang sareng gampang
  • mobile Marketing - Kalibet langsung sareng konsumén ngalangkungan SMS inbound sareng outbound
  • Pamasaran PPC Sosial - Kalibet sareng konsumén ngalangkungan platform média sosial
  • Scorecards Saluran - Lacak, nyaring sareng ngukur pangaruh tina usaha pamasaran
  • Pipa Penjualan - Ngarobih kalibet kana penjualan ngalangkungan CRM terintegrasi
  • Tampilan Palanggan Tunggal - Pandangan terpadu pikeun sadayana hubungan pelanggan ku saluran dina CRM
  • Kalénder Marketing - Lacak sadaya saluran anjeun ngalangkungan kalénder pamasaran terpadu
  • Kampanye ROI - Ukur ROI terpadu ku kampanye sareng saluran
  • Nyetak timbal - Larapkeun skor pikeun peringkat ngarah pikeun nangtukeun kesiapan penjualanna
  • Lookup Sosial - Milarian propil sosial-masarakat, poto profil sareng pangaruh sosial anu sayogi pikeun masarakat
  • Pangwangun Témplat - Gampang ngawangun halaman badarat anu dioptimalkeun sareng témplat email sareng témplat email
  • Segmen - Kirim pesen leres ka jalma bener, unggal waktos

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis

Zymplify Dashboard

Zymplify ogé nawiskeun konsultasi sareng kemitraan agénsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.