Zyro: Gampang Bangun Situs Anjeun Atawa Toko Online Kalayan Platform Mampuh Ieu

Zyro Online Loka atanapi Toko Pangwangun

Kasadiaan platform pamasaran affordable terus ngingetkeun, sarta sistem manajemen eusi (CMS) henteu béda. Kuring parantos damel di sababaraha platform CMS proprietary, open-source, sareng mayar salami sababaraha taun… sababaraha luar biasa sareng sababaraha anu sesah. Dugi ka kuring diajar naon tujuan, sumber, sareng prosés klien, kuring henteu masihan rekomendasi ngeunaan platform mana anu dianggo.

Upami anjeun usaha alit anu henteu mampuh ngirangan puluhan rébu dolar dina ayana wéb, anjeun paling dipikaresep ngagunakeun platform saderhana anu henteu peryogi coding sareng gaduh pilihan témplat anu saé pikeun disaluyukeun nyalira.

Nalika kuring nyetél a situs spa sataun katukang, kuring nganggo platform anu kuring terang bakal nyayogikeun dukungan sareng alat administrasi anu diperyogikeun ku klien kuring. Teu aya deui jalan anu kuring badé ngawangun situs anu peryogi pangropéa konstan, pembaruan, sareng optimasi anu terus-terusan… sabab anu gaduhna teu mampuh mayar kanggo tingkat usaha éta.

Zyro: Ngawangun Wéb, Toko Online, atanapi Portopolio

Hiji leyuran incredibly affordable nyaeta zyro. Zyro gaduh harga sadaya-inklusif sareng jaminan artos-balik 30 dinten tanpa résiko. Anjeun malah nampi dukungan obrolan langsung 24/7 sareng unggal rencana!

  • hosting - Henteu kedah kéngingkeun panyadia hosting, platform Zyro kalebet sadayana. Anjeun malah bisa meunangkeun domain anjeun ngaliwatan layanan maranéhanana haratis kalawan sababaraha bungkusan.
  • témplat - Sadaya témplat Zyro dioptimalkeun sareng responsif mobile. Mimitian ku témplat kosong, atawa pilih tina témplat toko, témplat jasa bisnis, témplat fotografi, témplat réstoran, témplat portopolio, témplat neruskeun, témplat acara, témplat halaman badarat atanapi témplat blog.
  • Séréd-sareng-Dréd Editor - Henteu aya kode anu diperyogikeun, anjeun gaduh kontrol kreatif lengkep sareng témplat anu didamel ku desainer anu tiasa disaluyukeun kana merek sareng olahtalatah anjeun.
  • Search Engine optimasi - Zyro urang platform manajemén eusi boga sagala fitur diperlukeun pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun atanapi toko pikeun mesin pencari.
  • Panulis AI – Teu panulis hébat? Kantun teu tiasa mendakan waktos nyerat? Hayu AI Writer ngahasilkeun téks pikeun halaman wéb anjeun nalika anjeun ngawangun éta.
  • Ecommerce - Paket e-commerce lengkep, kalebet pamrosésan pamayaran, integrasi pengiriman barang, manajer hubungan palanggan (CRM), email otomatis, sareng ngalaporkeun. Toko anjeun tiasa gampang diintegrasikeun kana Amazon, Facebook, sareng Instagram.
  • kaamanan - Situs diamankeun pinuh ku sertipikat SSL sareng enkripsi HTTPS anjeun, sareng transaksi e-commerce ogé ditangtayungan.
  • Ngalaporkeun jero - Panggihan ti mana lalu lintas asalna sareng optimalkeun konvérsi anjeun nganggo alat sapertos Google Analytics, Kliken, sareng MoneyData.

Zyro ngagaduhan sajumlah rencana anu murah tanpa biaya anu disumputkeun.

Zyro ngagaduhan tawaran Jumaah Hideung anu dijalankeun ti 15 Nopémber dugi ka 7 Désémber… nganggo kode ZYROBF jeung simpen nepi ka 86%!

Coba Zyro Gratis!

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun zyro sareng Abdi nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.