Naha Saha anu Naroskeun Ask.com?

Ask.com - Tanya

Sitemaps Ask.comAnjeun panginten aya perhatosan dina salah sahiji tautan kuring anu terakhir Ask.com jeung Live parantos ngagabung kana Sitemaps standar. Istilah sitemap cukup ngajelaskeun nyalira - éta mangrupikeun sarana pikeun mesin pencari pikeun map kaluar halaman wéb anjeun kalayan gampang. Peta situs diwangun dina XML sahingga aranjeunna tiasa gampang dikonsumsi ngalangkungan pemrograman. Abdi gaduh styleheet dilarapkeun kana peta situs kuring sahingga anjeun tiasa ningali inpormasi anu dikandungna.

Peta Situs sareng WordPress

jeung WordPress, éta saderhana pikeun ngajadikeun otomatis sareng ngawangun sitemaps anjeun. Ngan install dina Google Sitemap Plugin. Kuring ngajalankeun versi 3.0b6 tina plugin sareng éta hebat. Kuring nembe ngarobih plugin sareng nambihan dukungan pangiriman Ask.com ogé. Kuring parantos ngalebetkeun parobihan kuring ka pengembang sareng miharep anjeunna nambihan aranjeunna sareng ngaluarkeun versi salajengna.

Ngirimkeun Peta Situs anjeun ka Ask.com

Anjeun tiasa ngalebetkeun sitemap anjeun ka Ask.com sacara manual ngalangkungan alat pangiriman situsna:
http://submissions.ask.com/ping’sitemap=[Your Sitemap URL]

Kuring bungah ningali ieu sareng langsung ngalebetkeun situs kuring sareng mimiti damel dina modifikasi plugin. Kuring terang yén Ask.com nembé ngarombak halaman imahna sareng ngagaduhan pers janten panginten kuring bakal ngakibatkeun sababaraha lalu lintas tambahan.

Naha Saha anu Naroskeun Ask.com?

Langkung 50% kunjungan sadidinten kuring asalna Google tapi kuring henteu acan tiasa ningali saurang datang ti Ask.com! Kuring ningali trickle tina Yahoo! pangunjung sareng sababaraha Live pangunjung ... tapi teu aya tamu Ask.com. Dina ningali sababaraha hasil teangan Ask.com, seueur di antawisna katingal sepuh ... langkung sepuh (kadang umur sataun) ngarujuk kana Ngaran Domain kuring anu lami sareng tulisan-tulisan lawas. Sugan ieu mangrupikeun alesan konci naha Ask.com henteu kéngingkeun patalimarga? Naha aya diantara anjeun anu nganggo Ask.com?

7 Komentar

  1. 1

    Sababaraha kali terakhir kuring nyobian ask.com, kuring henteu acan ngahasilkeun hasil pamilarian anu saé. Seueur tautan anu disayogikeun éta henteu aya deui atanapi lami pisan. Kuring henteu terang saha waé anu nganggo nanaon TAPI Google deui. Sahenteuna aranjeunna indéks dina rutin.

    Wah, réngking Technorati anu saé. Éta hésé datang.

  2. 2

    Dasi panungtungan Kuring sabenerna diusahakeun Tanya éta kahiji kalina kuring nempo eta commercials monyét of theirs. Kuring manggihan lajeng yén hasil maranéhna balik teu alus. Cukup pikaresepeun, Technorati ogé henteu nganggap aranjeunna salaku panéangan tingkat luhur. Anjeun tiasa milarian domain anjeun dina Tanya, teras ping Technorati sareng URL hasil. Éta moal ngabeledugkeun anjeun kana 100 luhur, tapi éta mangrupikeun backlink Technorati gratis!

  3. 3

    Kuring meunang 5 nepi ka 10 hits ti ask.com poean (dina blog heubeul kuring)…

    Hayu urang tingali lamun hal sitemap ieu ngaronjatkeun kaayaan urang 🙂

  4. 4

    Caritakeun ka kuring ngeunaan éta.

    Jigana lalulintas bade blog abdi téh Google ku longsor, yahoo tur hirup pilarian sadetik tebih, sarta Tanya nowhere mun kapanggih.

  5. 5
  6. 6

    Kuring nyaho ieu mangrupa artikel heubeul, tapi kuring ngan hayang ngantep anjeun terang yén kuring kapanggih anjeun ngaliwatan ask.com! Lucu, sanes?

    Kuring nganggo ask.com nalika kuring milarian anu khusus pisan. Kanggo sababaraha alesan aranjeunna salawasna nunjuk kuring dina arah anu leres.

    • 7

      MK,

      Éta Heboh ngadangu! Kuring kakara maca éta nanya ieu laying kaluar sababaraha folks jeung pamikiran ngamangpaatkeun Google - tapi eupan balik éta mesin maranéhanana pohara alus dina queries husus. Kuring geus teu dipake deui, tapi geus uninga hal alus dina logika jeung algoritma nu mesin maranéhanana dumasar kana.

      Thanks!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.